Draag een artikel bij

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het bijdragen van een artikel! Zonder input kan Groen en gelukkig namelijk niet bestaan. Elke dag posten we leuke artikelen om jou én onszelf te inspireren voor een groenere en gelukkigere lifestyle. We hopen dat we zo lang mogelijk van deze mooie wereld kunnen genieten. Daarom proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken en duurzaamheid mainstream te maken.

Richtlijnen voor het inzenden van een artikel

Om het voor iedereen helder te houden hebben we richtlijnen opgesteld voor het schrijven van een artikel. Als je geïnteresseerd bent in het bijdragen van originele artikelen over duurzaamheid, lees dan de richtlijnen hieronder.

• Alle artikelen mogen uitsluitend worden ingediend voor gebruik op Groen en gelukkig en kunnen niet worden gepubliceerd op de sites van derden.
• De voorgestelde lengte voor artikelen is tussen de 500-750 woorden.
• De artikelen moeten gemakkelijk te lezen, boeiend en informatief zijn.
• Door op deze site te publiceren krijgt het onderwerp veel aandacht wat een positief effect zal hebben op elk initiatief waar je mee te maken hebt. Daarom accepteren we geen artikelen met puur promotioneel karakter (tenzij je een superbelangrijke boodschap deelt). Berichten moeten nuttig en relevant te zijn voor de lezers. Als je ergens reclame voor wilt maken, neem dan gerust contact met ons op.
• Voeg een lijst van alle websites, originele bronnen of referenties toe die gebruikt zijn voor het schrijven van het artikel.
• We raden je aan foto’s mee te zenden met het artikel (uiteraard met toestemming van de originele bron). Foto formaat: web-geoptimaliseerde JPEG.
• Tenzij we dit al hebben, dan waarderen we een korte biografie voor onder het artikel (in minder dan 75 woorden) en hierbij een verticale pasfoto.
• Als je bent gesponsord door een merk waar je naar verwijst in je artikel, dan moet je deze informatie impliciet aan ons verstrekken.

Artikelen zullen worden beoordeeld en kunnen worden aangepast om te voldoen aan onze richtlijnen voor of na publicatie. We behouden ons het recht voor om artikelen te weigeren.

Artikel inzenden

Stuur jouw artikel, met jouw foto en korte biografie, naar info@groenengelukkig.nl o.v.v. "Aanleveren content".

Binnen 1-2 werkdagen na jouw inzending, ontvang je een e-mail bevestiging, gevolgd door verdere correspondentie over het verdere verloop. Als je niet binnen 5 werkdagen van ons terug hebt gehoord, neem dan contact met ons op om te informeren over de status van jouw inzending.

Als je artikel is goedgekeurd voor publicatie, krijg je een Groen en gelukkig account, wat betekent dat je voortaan super gemakkelijk artikelen of nieuws-items in kan dienen.

Heb je een vraag of wil je weten hoe je regelmatig kunt bijdragen op onze site?

Neem dan contact met ons op en we doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen! Als je geïnteresseerd bent in het indienen van recepten, kijk dan hier.