Draag een recept bij

Jij hebt een geweldig recept en wil dat graag bijdragen, gaaf! Zonder input kan Groen en gelukkig namelijk niet bestaan. Elke dag publiceren we leuke artikelen om jou én onszelf te inspireren voor een groenere en gelukkigere lifestyle. We hopen dat we zo lang mogelijk van deze mooie wereld kunnen genieten. Daarom proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken en duurzaamheid mainstream te maken.

Richtlijnen voor het inzenden van een recept

Om het voor iedereen helder te houden hebben we richtlijnen opgesteld voor het schrijven van een artikel. Als je geïnteresseerd bent in het bijdragen van originele artikelen over duurzaamheid, lees dan de richtlijnen hieronder.

• Ingediende recepten zijn 100% natuurlijk: geen geraffineerde ingrediënten.
• Ingediende recepten zijn veganistisch: vlees- en zuivelvrij (geen ei of melkproducten).
• De voorgestelde lengte voor recepten is 500-750 woorden of minder.
• Recepten hebben een korte inleiding. Benodigdheden, ingrediënten en de bereiding worden in duidelijke punten omschreven. Vergeet ook de voorbereidingstijd, bereidingstijd, aantal porties en soort maaltijd niet.We verwijzen je graag naar dit voorbeeld.
• Vermeld duidelijk de hoeveelheden in het recept.
• Recepten bevatten foto's van het voltooid product (geen stock foto's). Verstuur (professionele) foto's van hoge kwaliteit. Wazige of slecht verlichte foto’s etc. zullen niet worden geaccepteerd. Foto formaat: web-geoptimaliseerde JPEG.
• Tenzij we dit al hebben, dan waarderen we een korte biografie voor onder het artikel (in minder dan 75 woorden) en hierbij een verticale pasfoto.
• Als je bent gesponsord door een merk waar je naar verwijst in je recept, dan moet je deze informatie impliciet aan ons verstrekken.

Recepten zullen worden beoordeeld en kunnen worden aangepast om te voldoen aan onze richtlijnen voor of na publicatie. We behouden ons het recht voor om recepten te weigeren.

Recept inzenden

Stuur jouw recept, met jouw foto en korte biografie, naar info@groenengelukkig.nl o.v.v. "Aanleveren content".

Binnen 1-2 werkdagen na jouw inzending, ontvang je een e-mail bevestiging, gevolgd door verdere correspondentie over het verdere verloop. Als je niet binnen 5 werkdagen van ons terug hebt gehoord, neem dan contact met ons op om te informeren over de status van jouw inzending.

Als je artikel is goedgekeurd voor publicatie, krijg je een Groen en gelukkig account, wat betekent dat je voortaan super gemakkelijk artikelen of nieuws-items in kan dienen.

Heb je een vraag of wil je weten hoe je regelmatig kunt bijdragen op onze site?

Neem dan contact met ons op en we doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen! Als je geïnteresseerd bent in het indienen van artikelen of nieuws-items, kijk dan hier.