De Kledingbibliotheek

Ben je op zoek naar een mooie jurk voor dat feestje of bruiloft, maar heb je een klein budget? Hou je van mode, maar wil je het milieu niet te veel belasten? Wil je regelmatig wat nieuws aan, maar heb je geen ruimte in je eigen kledingkast? Dan kan De Kledingbibliotheek je de uitkomst bieden! In deze bibliotheek leen je namelijk geen boeken, maar kleding.

De aanleiding van deze bibliotheek is dat de oprichters vinden dat er meer gedeeld kan worden. Zo hoeft er minder geproduceerd te worden. Volgens de oprichters gaat het er om dat mensen niet per se veel kleding willen hebben, maar vooral willen beschikken over verschillende kledingstukken. De Kledingbibliotheek wil niet bijdragen aan extra productie van kleding, dus koopt geen kleding.

Entree De Kledingbibliotheek
Welkom bij De Kledingbibliotheek
Fashion Kledingbibliotheek
Kledingbibliotheek 1
Kledingbibliotheek 2

De Kledingbibliotheek is van alle markten thuis. Er hangt heerlijke kleding die je elke dag aan kan, waarvan een deel duurzame kleding. Daarnaast zijn er ook speciale stukken. Zo kun je hier ook terecht voor het lenen van een feestjurk en zijn er jonge talentvolle ontwerpers die speciaal voor De Kledingbibliotheek kleding vermaken tot kunst. Unieke stukken die je alleen hier vindt.

Je wordt lid bij De Kledingbibliotheek. Er zijn verschillende abonnementen waarmee tussen 1 tot 6 kledingstukken per maand kunt lenen. Je kunt ook een strippenkaart kopen. De Kledingbibliotheek wast de kleding wanneer het weer terug komt. Met Seepje! Lekker duurzaam 🙂

Sommige kleding is zo gaaf dat je die misschien het liefst zou willen. Maar helaas! Daar doet De Kledingbibliotheek niet aan. Je kunt het kledingstuk natuurlijk wel vaker lenen.

Heb je kleding over die je weg wilt doen? Je kunt je kleding inleveren in de kledingkliko bij De Kledingbibliotheek. Misschien hangt jouw kleding dan wel binnenkort in de bibliotheek of wordt het gebruikt door één van de ontwerpers!

Waar vind je De Kledingbibliotheek?

Westerkade 30
3511 HC Utrecht.
06-37169808

Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.