Ontmoet Fiona, onze nieuwste blogger!

Fiona - blogger

Fiona is een student journalistiek die naast haar studie druk bezig is als freelancer op het gebied van lifestyle en duurzaamheid. Zij zoekt graag dingen tot de bodem uit en heeft dan ook een passie voor onderzoeksjournalistiek. Als echte allround journalist houdt ze van schrijven, filmen, monteren, bloggen en is ook fotografie voor haar niet onbekend.

Tijdens haar stage bij Industrielinqs Pers en Platform heeft zij geschreven voor verschillende (technische)vakbladen, waaronder Duurzaam Geproduceerd, iMaintain en Petrochem. Hier heeft zij veel kennis opgedaan over duurzame iniatieven binnen en buiten het bedrijfsleven. Supergaaf dus dat deze getalenteerde dame schrijft voor Groen en gelukkig!

In haar vrije tijd bezoekt zij graag samen met haar studententheaterclub verschillende voorstellingen in de Utrechtse Schouwburg. Daarnaast kickbokst ze graag, maar is ook zelden te vinden zonder een boek in haar tas. Van theater tot duurzaamheid, van een gezellig terras tot het nieuws van de dag, er is weinig wat Fiona's interesse niet kan wekken.

Lees de artikelen van Fiona vanaf oktober

Van Fiona kun je artikelen verwachten die dieper ingaan op wat duurzaamheid nu eigenlijk inhoudt. Wat is het nut van plastic afval scheiden en waarom is het erg als bijen uitsterven? Ze gaat haar best doen deze vragen beantwoorden. Elke dinsdag staat er een nieuw artikel klaar! Vanaf 6 oktober.

Heb jíj een vraag voor Fiona? Stuur een mail naar info@groenengelukkig.nl of plaats een reactie.

2 Comments

 • Avatar
  Elle Reply

  Hoi Fiona,
  Ik heb een stapel oude telefoons liggen met opladers et cetera. Nou zijn het geen smartphones dus wordt het lastig ze te recyclen in de vorm dat ik er andere blij mee kan maken. Ik heb veel geluiden gehoord dat er verzamelpunten zijn maar waar ze alsnog op een vuilinsbelt in Afrika terecht komen. Heb jij een idee waar ik de telefoons met een gerust hart kan achterlaten?

 • Fiona - Blogger
  Fiona – Blogger Reply

  Hoi Elle,

  Wat een goed voorstel. Ik zou het zelf ook niet weten, maar ga het zeker voor je uitzoeken! Houd de komende tijd Groen en gelukkig goed in te gaten, dan zal ik zo snel mogelijk met een antwoord komen. Fijne dag nog vandaag!

  Groetjes, Fiona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.